Još nema komentara

Moj osvrt na Izložbu

Prvi put sam se prijavila na Natječaj i htjela bih pohvaliti cijeli Projekt od početne ideje i zamisli pa sve do realizacije. Super je što projekt obuhvaća više područja kako bi se sve veći broj učenika mogao iskazati u nekom od istih. Rijetka su natjecanja koja uključuju i natjecanja u znanju, fotografiji, kvizove i sportska natjecanja i zato je ovo hvale vrijedno (bravo za gospodina, prof. Žarka Delača, autora projekta i dalje samo tako nastavite ☺).

Idem u 1.razred Ekonomske i turističke škole Daruvar, pohađam 2. razred Srednje glazbene škole i članica sam Foto Film kluba Daruvar gdje sam puno toga o fotografiji naučila.

Moja prvonagrađena fotografija nastala je na jednom od fotosusreta pod nazivom Biloklik održanom u Velikom Trojstvu, a predstavlja „Husaricu s rukavicama“.

Zahvalila bih se autoru ove izložbe, profesionalnom fotografu iz Rijeke, Hrvoju Saršonu, koji je od pristiglih fotografija iz cijele države izabrao 20 najboljih koje su postavljene na ovogodišnjoj izložbi. Moje su bile čak dvije fotografije, a jedna je dobila prvu nagradu.

Za kvalitetu fotografije zaslužan je i moj mentor i kolega Marko Čolić, kojem bi se posebno zahvalila, jer mi je puno pomogao, naučio me, i dalje me savjetima usmjerava kako da fotografija bude što bolja i kako on to voli reći „…da ima priču“.

Jako me razveselio poziv na otvorenje izložbe i dodjelu nagrade kojem sam se rado odazvala. Hvala cijelom timu Ponos domovine (posebno simpatičnoj moderatorici Patriciji).

Uživam u fotografiji, i iako sam se prvi put prijavila, sigurno, nije i zadnji.

Hvala svima.
Sretno i vidimo se!
Stela Novaković


1. mjesto – Stela Novaković, Ekonomska i turistička škola Daruvar

Postavite komentar