Još nema komentara

Objavljujemo službene rezultate Eliminacijskog natjecanja Ponos domovine ’17

Nakon ručne provjere priznali smo sve odgovore koji su bili pogrešni zbog neprepoznavanja programa razlike u inetrpunkciji ili gramatički pogrešno napisanim odgovorima. Rezultati su odlični i sa zadovoljstvom možemo zaključiti kako smo postigli jedan od ciljeva a to je da smo veliki broj učenika naučili više o svojoj domovini. Osobito moramo pohvaliti učenike iz BiH i Zorana Marjanovića koji je ostvario pravo sa svojom ekipom izravno ući u završnicu. I upravo zbog njih, njihovog znanja, zalaganja i truda iduće godine ćemo organizirati poluzavršncu u Širokom brijegu. Na taj će način dvije ekipe iz Bosne i Hercegovine sudjelovati u poluzavršnici. Biti će promjena i u sustavu natjecanja koji se odnosi na Hrvatsku a možemo najaviti kako ćemo ponovno uvesti regionalna natjecanja i dvije prvoplasirane ekipe moći će sudjelovati u završnom natjecanju!
Pozivamo sve voditelje tročlanih ekipa da nam dostave sastav, ime i kontakte ekipe te mentora. Svi koji su ispod crte pažljivo pratite obavijesti jer će još jedan broj vas ostvariti pravo da sa svojom ekipom sudjelujete u poluzavršnicama.

 Službeni rezultati Eliminacijskog natjecanja Ponos domovine ’17

 

 

 

Postavite komentar

COCKPIT B50 Breitling Equipment regarding, breitling Seat b50 reproduction designer watches for rolex replica males are specially designed regarding aviators to complete all jobs, and they are generally furnished with numerous practical characteristics .