1

Službeni rezultati natjecanja Ponos domovine 16

Ponos domovine 16U prilogu objavljujemo službene rezultate i rang ekipa koje su ove godine sudjelovale u završnici natjecanja Ponos domovine. Čestitamo svima na postignutim rezultatima, a Srednjoj školi Pregrada iz koje dolazi prvoplasirana ekipa uručit ćemo 19. svibnja Veliku zlatnu plaketu. Ujedno ćemo i Marku Iliću članu pobjedničke ekipe uručiti ručni sat Cubus kao najuspješnijem sudioniku teorijskog dijela natjecanja. Zanimljivo je kako je i ove godine Srednja škola Pregrada zauzela prvo i treće mjesto u natjecanju s time da su samo njihove ekipe zamijenile mjesta.

pdf Službeni rezultati natjecanja Ponos domovine 16


Komentar ( 1 )

 1. Odgovori
  Silvija says:

  Poštovani!
  kao što sam napisala u prošlom komentaru ( koji je uklonjen ?!) “povijest se ponavlja” po peti put ……… jedni rezultati i plasmani na Medvedgradu, drugi u prvoj objavljenoj tablici , treći službeni !!!!!!!!
  Na kojem to natjecanju službeni rezultati dolaze nakon proglašenja pobjednika !!!!!!
  Čestitam i starim i novim pobjednicima i svim sudionicima ovogodišnjeg finalnog natjecanja , ali mora li baš svake godine isto!!!!!
  Pozdrav!

Postavite komentar

COCKPIT B50 Breitling Equipment regarding, breitling Seat b50 reproduction designer watches for rolex replica males are specially designed regarding aviators to complete all jobs, and they are generally furnished with numerous practical characteristics .