Još nema komentara

Završeno 9.natjecanje Ponos domovine

Proglašenjem rezultata i uručivanjem nagrada kod zagrebačkih fontana završilo je u subotu, 6. travnja ovogodišnje natjecanje Ponos domovine.

Nažalost u posljednji su tren otkazali nastup članovi kuburaškog društva Ban Josip Jelačić iz Zaprešića ali Pero Rogan, Dječji pjevački zbor „Zagrebački anđeli“ i Sesvetske mažoretkinje priredili su nezaboravan ugođaj i stoga im još jednom zahvaljujemo. Obzirom da osnovni cilj našeg natjecanja nije osvajati nagrade i boriti se za što bolji rang nećemo na ovome mjestu niti isticati rezultate. Kome trebaju oni su poznati i već su javno objavljeni. Vezano uz ciljeve natjecanja potrebno je još jednom naglasiti kako potičemo zajedništvo, međusobno poticanje, pomoć i solidarnost kroz ekipni pristup, zdrav način života promoviranjem vode kao pića, tjelesnih aktivnosti i borbe protiv pušenja i kulturnih sadržaja. Stoga sa žalošću moramo istaknuti kako nam se prvi puta dogodilo da je u završnici jedna ekipa diskvalificirana jer je svojim pristupom prema natjecanju pregazila načela koja promovira Ponos domovine. Prvi puta nam se i dogodilo kako nismo dočekali najavljeni posjet pokroviteljice natjecanja predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, prvi puta je jedan učenik  (Pablo Bezmalinović iz Splita)riješio 100% test od 50 pitanja, a prvi je puta svečano uručivanje nagrada održano kod zagrebačkih fontana.  Nadamo se kako će iduće, jubilarno 10. natjecanje Ponos domovine iduće godine obilježiti samo pozitivna iznenađenja i s tom nadom se zahvaljujemo svim sudionicima, sponzorima, donatorima i volonterima koji su nam pomogli da i ove godine privedemo kraju natjecanje Ponos domovine. Naravno kako još slijedi i uručivanje Zlatne plakate školi iz koje dolazi pobjednička ekipa ali to su više protokolarne nego radne obveze.

Postavite komentar

COCKPIT B50 Breitling Equipment regarding, breitling Seat b50 reproduction designer watches for rolex replica males are specially designed regarding aviators to complete all jobs, and they are generally furnished with numerous practical characteristics .