2

DVA TJEDNA DO POČETKA NATJECANJA PONOS DOMOVINE

Obzirom da se približava početak ovogodišnjeg natjecanja Ponos domovine pripremili smo vam i ove godine dodatne upute za rješavanje Eliminacijskog testa. Molimo vas da obratite pozornost na promjene u odnosu na dosadašnja pravila, a koje se odnose na rješavanje testova u 6 različitih, regionalno podijeljenih grupa.

UPUTE ZA RJEŠAVANJE ELIMINACIJSKOG TESTA PD’18

Eliminacijski testovi vidljivi su na web stranici Ponos domovine pod poveznicom Vrelo znanja i dostupni će biti za rješavanje u četvrtak, 01. ožujka u naznačeno vrijeme. Novost je ove godine što učenici ne rješavaju jedan test istovremeno već su regionalno podijeljeni u 6 grupa. Razlog je u tehničkim ograničenjima CARNetovih resursa i nemogućnosti pružanja podrške toliko velikom broju učenika koji su prošlih godina istovremeno rješavali test. Stoga vas molimo da o tome vodite računa jer ukoliko rješite test iz pogrešne grupe rezultat nećemo uvažiti. Stoga uz upis AAI@Edu identiteta u 12.00 sati test rješavaju učenici iz Bosne i Hercegovine i tako redom svakih 20 minuta dostupan će biti test za drugu grupu.

Učenici iz Bosne i Hercegovine nemaju AAI identitet pa ukoliko žele rješavati test trebaju nam dostaviti OIB ili MB kako bi im otvorili privremene identitete.

Test se sastoji od 40 pitanja, a rješavanje je vremenski ograničeno 15 minuta.
Točan odgovor na svako pitanje donosi 2 boda pa je ukupno moguće dobiti 80 bodova. Netočni odgovori ne donose negativne bodove.

Nakon što se odgovori na pitanje nije moguće promijeniti odgovor, a klikom na SLJEDEĆI otvara se novo pitanje. Na pitanje se nije moguće vratiti ako se preskoči u slučaju da se ne zna odmah točan odgovor.

Nakon odgovora na sva pitanje potrebno je kliknuti PREDAJ I ZAVRŠI. Test je moguće riješiti samo jednom s istim identitetom.

Rangiranje se vrši prema broju bodova i manjim utrošenim vremenom na rješavanje!

Službenu rang listu i popis 30 sudionika za drugi eliminacijski krug, 06. ožujka u 12.00 sati objavljujemo nakon razmatranja pristiglih primjedbi i prigovora, a najdulje u roku od 24 sata.

Preporučujemo vam da za vrijeme rješavanja testa isključite automatsko ažuriranje računala i osigurate kvalitetnu internetsku vezu te svakako riješite Probni test koji se nalazi također na poveznici Vrelo znanja.

UPUTE ZA RJEŠAVANJE ELIMINACIJSKOG TESTA PD’18

 

 

2 komentara

  1. Odgovori
    Toma Galić says:

    Poštovani, zanima me kada će se znati u koliko sati počinju ostale grupe.
    Unaprijed zahvaljujem,
    Toma Galić

Postavite komentar

COCKPIT B50 Breitling Equipment regarding, breitling Seat b50 reproduction designer watches for rolex replica males are specially designed regarding aviators to complete all jobs, and they are generally furnished with numerous practical characteristics .