4

Nagradni kviz Upoznaj Zagreb

Udruga Ponos domovine organizator je nagradnog kviza Upoznaj Zagreb koji je izlazio u mjesečniku Glas Zagreba u izdanju AGM d.o.o. Naime u lipnju izlazi iz tiska posljednji broj Glasa Zagreba, a time i zadnji krug nagradnog kviza. Stoga smo povećali broj nagrada i promijenili propozicije na način da će pitanje broj 6 biti dostupno na web stranici Ponos domovine 14. lipnja u 12.00 sati.
http://www.ponosdomovine.hr/nagradni-kviz-upoznaj-zagreb-sva-pitanja/
Na taj način smo izbjegli vremenski rok u kojem primamo odgovore te ćemo redoslijedom kojim zaprimamo odgovore darivati čitatelje nagradama istim redoslijedom kako su objavljene.
Želimo vam puno uspjeha i nadamo se suradnji na nekom drugom projektu udruge Ponos domovine!

Odgovore zaprimamo elektronskom poštom na e-mail
adresu: upoznajzagreb@ponosdomovine.hr

4 komentara

 1. Odgovori
  jelena says:

  pozdrav,jesu li objavljena pitanja za ponosdomovine ili će sva biti objavljena 14.lipnja(buni me što piše da će 6 pitanje biti na webu)?hvala i lp

  • Odgovori
   Ponos domovine says:

   Pitanja su objavljena u mjesečniku Glas Zagreba, a samo će pitanje broj 6 biti objavlejno sutra poslije 12.00 sati na web stranici Ponos domovine!
   Lijep pozdrav

 2. Odgovori
  Ljerka says:

  Podne je proslo. Gdje je pitanje br. 6?
  🙂

Postavite komentar

COCKPIT B50 Breitling Equipment regarding, breitling Seat b50 reproduction designer watches for rolex replica males are specially designed regarding aviators to complete all jobs, and they are generally furnished with numerous practical characteristics .