Još nema komentara

Održano završno natjecanje Ponos domovine 2015: Trijumf srednje škole Pregrada!

Završno natjecanje projekta Ponos domovine 2015Završno natjecanje projekta Ponos domovine održano je od 30. travnja do 2. svibnja na prostoru Policijske Akademije u Zagrebu, a devet ekipa iz cijele Hrvatske i BiH odmjeravalo je snagu kroz rješavanje testa znanja, projektnog zadatka te nekoliko sportskih disciplina.

Svih 27 natjecatelja junački se borilo kroz dva dana natjecanja pod vodstvom svojih profesora-mentora, a najboljima su se pokazale čak dvije ekipe iz Pregrade koje su osvojile prva dva mjesta i vrijedne nagrade. Na trećem mjestu našla se srednja škola iz Omiša, a cijelu tablicu s rezultatima i imenima natjecatelja i mentora pogledajte u nastavku.

Čestitamo pobjednicima te zahvaljujemo našim vrhunskim sponzorima Banci kovanica, Pevec-u, H telekom-u, Auto-klubu Siget, Francku i ostalima kao i Policijskoj Akademiji u Zagrebu na iznimnom gostoprimstvu!

pdf
Službeni rezultati


Postavite komentar

COCKPIT B50 Breitling Equipment regarding, breitling Seat b50 reproduction designer watches for rolex replica males are specially designed regarding aviators to complete all jobs, and they are generally furnished with numerous practical characteristics .