Još nema komentara

Ponos domovine predstavljen u Slavoniji

osijek 1Mladi tim naše udruge u petak 18. Prosinca predstavio je natjecanje Ponos domovine u tri srednje škole u istočnijem dijelu zemlje – Slavoniji.

Zainteresirani učenici srednje škole iz Valpova te II i I gimnazije u Osijeku saznali su detalje vezane za projekt – od načina prijave i sudjelovanja, do toga koje nagrade mogu očekivati ukoliko se iskažu na natjecanju.

Podsjećamo, na natjecanje Ponos domovine mogu se prijaviti svi zainteresirani srednjoškolci diljem zemlje, a sve što za početak moraju učiniti jest pristupiti našoj web stranici putem koje će 3. ožujka 2016. Imati priliku riješiti 40 pitanja, a sve iz topline svojih domova ili učionica – online putem!

Ovim putem zahvaljujemo djelatnicima i učenicima spomenutih srednjih škola na toplom gostoprimstvu i nadamo se i budućoj suradnji.

Postavite komentar

COCKPIT B50 Breitling Equipment regarding, breitling Seat b50 reproduction designer watches for rolex replica males are specially designed regarding aviators to complete all jobs, and they are generally furnished with numerous practical characteristics .