Još nema komentara

Ponos domovine u Stuttgartu

U ovoj školskoj godini udruga Ponos domovine iz Zagreba provodi jubilarno, 10. istoimeno Srednjoškolsko natjecanje tročlanih ekipa. S ciljem da se ove godine u ovaj projekt uključe i učenici iz susjednih država u kojima su Hrvati nacionalna manjina kao i iz iseljeništva predstavnici udruge sudjelovali su 9. studenog na koordinaciji hrvatskih učitelja u Stuttgartu.

Zahvaljujući pozivu predsjednice koordinacije gospođi Sandri Kovačić voditelj projekta Ponos domovine umirovljeni pukovnik Žarko Delač predstavio je sustav natjecanja. Najvažnije je istaknuti kako je već objavljen Katalog od 555 pitanja, a testiranjem putem interneta 13. veljače svaki će natjecatelj odgovarati na 40 slučajno odabranih pitanja iz Kataloga. Za učenike izvan Hrvatske i BiH nisu predviđena poluzavršna natjecanja već će najbolji učenik na Internet provjeri znanja iz inozemstva formirati tročlanu ekipu i sudjelovati u završnici od 2. do 4. travnja na Policijskoj akademiji u Zagrebu. Nakon uspješne prezentacije u Njemačkoj, tijekom koje je odgovoreno i na brojne upite nazočnih učitelja i profesora, slijedi slična prezentacija u Subotici. I na kraju još se jednom zahvaljujemo tvrtki Europlakat d.o.o. iz Zagreba te obitelji Ivana Babića iz Haiterbacha koji su omogućili dolazak i smještaj članovima udruge u Njemačkoj.

Postavite komentar

COCKPIT B50 Breitling Equipment regarding, breitling Seat b50 reproduction designer watches for rolex replica males are specially designed regarding aviators to complete all jobs, and they are generally furnished with numerous practical characteristics .