Još nema komentara

Ponos domovine u Veteranima mira

Nakon više od 8 godina natjecanje Ponos domovine ponovno je predstavljeno u emisiji HTV-a Veterani mira. Urednica Marija Miličević ugostila je učenika iz Gimnazije Sesvete Brunu Tatatrevića, ravnateljicu Druge gimnazije Varaždin Zdravku Grđan i voditelja projekta Žarka Delača.

U polusatnom razgovoru bilo je riječi o inicijativi i načinu na koje je natjecanje započelo pa sve do planova u budućnosti. Tijekom razgovora gledatelji su mogli vidjeti izvatke iz dokumentarnog filma Školski sat za Ponos domovine i fotografije sa do sada održanih natjecanja.

Gledatelji su pozvani i da se ove godine pridruže svečanom proglašenju pobjednika i uručivanju nagradu najboljim sudionicima natjecanja koje će se održati 6. lipnja na prostoru za bacanje kugle pored zagrebačkih fontana.

Postavite komentar

COCKPIT B50 Breitling Equipment regarding, breitling Seat b50 reproduction designer watches for rolex replica males are specially designed regarding aviators to complete all jobs, and they are generally furnished with numerous practical characteristics .