Još nema komentara

Rezultati natjecanja Navijamo zajedno

Navijajmo zajedno majicaPoštovani učenici,
sudionici projekta Navijajmo zajedno zahvaljujemo vam na uloženom trudu i izvrsnom znanju koje ste pokazali rješavajući test i odgovarajući na pitanja o gradovima Splitu i Zagrebu, nogometnim klubovima Dinamo i Hajduk te medijskoj kulturi.
Nažalost samo 20 učenika koji su pokazali najbolje znanje ostvarilo je pravo sudjelovanja u daljnjoj fazi projekta, a to je odlazak 19. ožujka u Split na nogometnu utakmicu Hajduk – Dinamo.

Iz Zagreba sljedeći učenici odlaze u Split: Vanja Kostanjevac, Tomislav Papac, Peštalić Haris, Kvačica Stjepan, Kopjar Tomislav, Čičak Luka, Viduka Iva, Kralj Matija, Šajn Danijel i Kuss Albina.

U Splitu će im se pridružiti Damjanović Bože, Vrban Domagoj, Matulić Roko, Zaninović Lovro, Radovan Mario, Vujčić Marin, Rajčić Ivan, Jurko Antonio, Bosančić Ivan i Mamić Filip.

Čestitamo vam na uspjehu, a svim sudionicima internet provjere znanja koji su završili test poslat ćemo narednih dana na njihove CARNet mail adrese kodove bonova za mobitele (telefonskih operatera Tcom ili VIPnet).

Postavite komentar