Još nema komentara

Završilo natjecanje Ponos domovine ’15

Ponos Domovine 15 - PregradaSvečanim proglašenjem pobjednika u Srednjoj školi Pregrada završilo je višemjesečno natjecanje srednjoškolaca Ponos domovine za ovu školsku godinu. Uz pobjedničku tročlanu ekipu pod nazivom Hrvatine Srednja škola Pregrada ove je godine postigla izniman uspjeh jer je i njihova ekipa Orlovi osvojila drugo mjesto.

Zaslužena priznanja i uspomenu na natjecanje u obliku plaketa i medalja učenicima je u ime pokrovitelja Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta uručila Adrijana Mastelić. Poklon bon u vrijednosti 500 kuna drugoplasiranoj je ekipi uručio Zdravko Rogan direktor prodaje našeg donatora poduzeća Inkop d.d, iz Poznanovca. Najboljem sudioniku natjecanja na svim teorijskim provjerama znanja ovogodišnjeg natjecanja Marku Iliću također iz Pregrade ručni sat donaciju obrta Cubus iz Nove Gradiške uručio je član udruge Ponos domovine Tomo Lukšić. Naravno kako je na kraju i ravnateljici škole mr.Vilmici Kapac predana velika Zlatna plaketa, a škola je svoje učenika dodatno nagradila knjigom Povijest Hrvatske. Prigodni program uveličali su svojim dolaskom gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj i dožupanica Krapinsko Zagorske županije Jasna Petek.

Po završetku programa nazočni učenici, roditelji i gosti mogli su razgledati u predvorju škole izložbu fotografija Moja domovina, a nakon toga za goste i uzvanike učenici ugostiteljskog smjera priredili su domjenak. Program svečanosti u kojoj su u svojim povijesnim odorama sudjelovali i predstavnici Viteškog društva Sv. Križ iz Lobora i domaćini iz Kostelske pištole – Keglevićeve straže možete pogledati ovdje!

Postavite komentar