Još nema komentara

Završio Ponos domovine 16

I ove godine završnica natjecanja Ponos domovine održana je u Srednjoj školi Pregrada. Na prigodnoj svečanosti ravnateljici škole dr. Vilmici Kapac Veliku zlatnu plaketu, a učenicima ekipa Orlovi i Hrvatine zlatne i Brončane plakete uručila je mr. Vera Šutalo iz Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta. Voditelj projekta Ponos domovine Žarko Delač uručio je ručni sat Cubus s posvetom Marku Iliću,a učenici su od škole nagrađeni knjigom kao i prigodnim poklonima Krapinsko-zagorska županije koje im je uručio dožupan Anđelko Ferek Jambrek! Uz uručivanje nagrada i poklona nazočili smo prekrasnim vokalnim izvedbama školskog glazbenog sastava i prezentaciji Karla Ivanjka i Monike Zrinski koji su sudjelovali u natjecanju Ponos domovine.

Nadamo se kako ćemo se svi okupiti još jednom na prijemu kod pokrovitelja ovogodišnjeg natjecanja predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar Kitarović koji s nestrpljenjem očekujemo. I što reći na kraju? Ništa drugo već pozvati na sljedeće, 7. po redu natjecanje Ponos domovine!

Postavite komentar

COCKPIT B50 Breitling Equipment regarding, breitling Seat b50 reproduction designer watches for rolex replica males are specially designed regarding aviators to complete all jobs, and they are generally furnished with numerous practical characteristics .